headerheader


Kære alle i Fotoklubben Negativ

Her er lidt opdatering angående to kommende udstillinger:

Palæfløjen

I juli måned i år skal vi for fjerde år i træk udstille i Palæfløjen sammen med tre lokale kunstmalerforeninger. Det er planen, at vi skal udstille de antagne billeder fra Klubmesterskabet 2022 (se dem på klubbens hjemmeside). Udstillingen skal være fysisk, d.v.s alle billederne skal printes, monteres i ramme (eller på anden vis) og hænges op på væggene. Vi håber alle, der fik billeder antaget, vil være med. Som udgangspunkt er hver enkelt fotograf ansvarlig for produktionen af egne billeder inkl. afholdelse af udgifter til print og montering. Da ikke alle er fortrolige med processen, står udstillingsudvalget og andre medlemmer i klubben til rådighed med hjælp og vejledning. Og husk, at vi har en vældig god printer i klubben, som alle vil kunne gøre brug af (med behørig hjælp).

Vi har i udstillingsudvalget endnu ikke lagt os fast på, hvordan ophængningen skal være, men med op til 30 billeder som mulighed, er det klart, at der ikke vil være plads til at alle kan være i A2-størrelse  med tilsvarende store rammer. For at holde udgifterne nede vil vi imidlertid så vidt muligt tage hensyn til, at nogle af deltagerne allerede har printet og monteret deres billeder.

Foreløbig vil vi gerne have en tilkendegivelse af, om I, der har fået billeder antaget ved Klubmesterskabet 2022, gerne vil være med. Skriv en e-mail til mig (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) inden for den kommende uge med besked herom. Fortæl mig også, hvis I allerede har et færdigt billede (printet og monteret) og hvilke mål det har (billedmål og rammemål).

Plejehjemmet Himmelev Gl. Præstegård

Vores medlem Jørgen Fin Christensen har formidlet en kontakt til plejehjemmet og spurgt, at nogle i vores klub ville være med til at udstille i plejehjemmets gange og fælleslokaler. Plejehjemmet har skiftende udstillinger af forskellige typer billedkunstnere, og nu vil de gerne prøve fotografi. Der er endnu ikke noget fast tidspunkt, men det bliver nok aktuelt hen på foråret. Det er min forståelse, at det er op til os, hvor længe vi vil udstille. Plejehjemmet kan ikke betale os noget for ophængningen, men vi kan måske få lidt pressedækning og reklame for klubben. De enkelte billeder må gerne være til salg.

Jeg tænkte, at de af klubben medlemmer, der af og til udstiller og derfor allerede har billeder klar til ophængning stående på lager derhjemme, kunne være interesserede. Hvis 6-8 af klubbens medlemmer stiller med 3-5 billeder hver, skulle vi nok kunne få en pæn udstilling sat sammen. Er du interesseret i at være med eller høre mere, så send mig lige en e-mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) snarest muligt med et par ord om, hvad du kunne bidrage med.

Mange hilsner

Gorm Pedersen

Fotoklubben Negativ

Udstillingsudvalget